facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Skvělý výsledek v počtu přihlášek na Model EU 2011

01 Březen 2011 Tisk PDF

Organizační tým je velmi potěšen počtem přihlášek na letošní ročník Modelu Evropské unie. Jejich množství považujeme za velký úspěch. Jen za tento měsíc, kdy byl projekt spuštěn, jsme obdrželi 1073 přihlášek. Nejen, že už teď číslo překračuje počet přihlášených z minulých ročníků, ale také jsme tím dali možnost účastnit se velkému množství mladých lidí z celé Evropy.

Celý článek...
 

Cesty Zahraničního výboru mimo ČR

25 Únor 2011 Tisk PDF

Organizační výbor schválil Zahraničnímu výboru plán všech navrhovaných cest mimo ČR. Znamená to, že se zástupci Zahraničního výboru vydají do Británie, Chorvatska, Iráku (a Kuvajtu), Číny a Brazílie.

Více informací zde:http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/snemovni-vybory-maji-v-planu-letos-procestovat-12-milionu-korun/601101

 

Andrýsová předala ceny vítězům v soutěži o lobbingu

11 Únor 2011 Tisk PDF

Je regulace lobbingu v ČR nutná? Takové bylo téma studentské soutěže o nejlepší esej. Poslankyně za VV Lenka Andrýsová ji vyhlásila v říjnu 2010 a ve čtvrtek 10. února předala společně s ministrem vnitra ceny vítězům.

Celý článek...
 

Státní večeře u příležitosti návštěvy prezidenta Makedonie

09 Únor 2011 Tisk PDF

Na pozvání prezidenta republiky Václava Klause přicestoval ve dnech 8.-9. února 2011 na státní návštěvu České republiky prezident Makedonské republiky Gjorge Ivanov s manželkou Majou Ivanovou.

Celý článek...
 

Studenti se zabývali lobbingem, teď jsou na řadě odborníci

09 Únor 2011 Tisk PDF

Poslankyně za VV Lenka Andrýsová vyhlásila v říjnu 2010 studentskou soutěž o nejlepší esej na téma Je regulace lobbingu v ČR nutná? Ve čtvrtek 10. února se uskuteční tisková konference při příležitosti předání cen vítězům.

Celý článek...
 

Dvě vlivné ženy o prioritách Hranicka

08 Únor 2011 Tisk PDF

HRANICE- Dvě mladé vlivné ženy, hranická poslankyně Lenka Andrýsová a hranická starostka Radka Ondriašová, se setkaly na pracovní schůzce na zámku. Na prvním společném setkání probíraly především priority Hranicka.

Celý článek...
 

Hledá se stážista do Bundestagu

06 Únor 2011 Tisk PDF
Celý článek...
 

Připomínkujte novelu zákona o veřejných zakázkách

06 Únor 2011 Tisk PDF

Protikorupční novela zákona o veřejných zakázkách je jednou z priorit vlády v tomto volebním období. Příprava nového znění zákona je v gesci Ministerstva pro místní rozvoj. To už počátkem měsíce září 2010 vytvořilo expertní pracovní skupiny složené z expertů ministerstev, Národní ekonomické rady vlády, Úřadu na ochranu hospodářské soutěže, politických stran, předních nestátních neziskových organizací a dalších klíčových odborníků, které se až do dnešního dne pravidelně scházely a diskutovaly legislativní změny. Já osobně jsem členkou pracovní skupiny zabývající se informováním veřejnosti a transparentností celého zadávacího procesu.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 25 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF