facebookBtn      twitter   LinkedInLogo-black rssBtn snemovnaBtn

Novinky

Model EU a Lenka Andrýsová

26 Leden 2011 Tisk PDF

V sobotu 22. ledna na Vysoké škole ekonomické proběhl první workshop Modelu EU. Hosty byli Věra Jeřábková - ředitelka Diplomatické akademie, Lenka Andrýsová - poslankyně, Ivo Janda - partner advokátní kanceláře White&Case.

Celý článek...
 

Usnesení k situaci v Bělorusku

20 Leden 2011 Tisk PDF

USNESENÍ zahraničního výboru

ze 7. schůze dne 19. ledna 2011

 k informaci o situaci v Bělorusku

Celý článek...
 

Setkání dětí základní školy s poslankyní

11 Leden 2011 Tisk PDF

11.01.2011 obec Černotín

V pondělí 10. ledna měli žáci naší školy jedinečnou možnost, setkat se s " živou " poslankyní Sněmovny ČR, Ing. Lenkou Andrýsovou. Při své náročné práci si našla čas, přijatelnou formou rozšířit znalosti našich žáků o fungování a poslání Parlamentu ČR.

Celý článek...
 

Poslanecké pondělí ve školách

11 Leden 2011 Tisk PDF

Minulé pondělí v regionu jsem strávila návštěvou škol. Hned ráno jsem navštívila svou základní školu v Černotíně. V současné době školu navštěvuje celkem 15 žáků, kteří chodí do do 1. až 5. třídy. Formou prezentace jsem je seznámila s prací poslankyně a fungovaním politického systému v České republice. V následné debatě se mě malí žáčci ptali například na docházku poslanců do sněmovny a vyjádřili přání mít v Černotíně bazén. Dozvěděla jsem se také, že žádný z nich nechce být prezidentem ani politikem.

Celý článek...
 

Studenti přijďte do sněmovny

07 Leden 2011 Tisk PDF

Máte zájem o exkurzi do Poslanecké sněmovny? Chcete navštívit jednání Poslanecké sněmovny na galerii hostů nebo se zúčastnit jednání některého z výborů? Zajímá Vás legislativní proces v České republice nebo jen chcete znát pracovní náplň poslanců?

Celý článek...
 

Podporuji Model Evropské unie 2011 Štrasburk

06 Leden 2011 Tisk PDF

Model Evropské unie  je jedním z nejrenomovanějších projektů vedených mladými lidmi v Evropě a bez jakýchkoliv pochyb nejúspěšnější a nejprestižnější simulací Evropských institucí na světě. Důkazem jeho vynikajícího úspěchu je už samotný fakt, že se simulace koná v budově skutečného Evropského parlamentu ve Štrasburku, v prostředí dobře známém skutečným europoslancům.

Celý článek...
 

Vláda schválila protikorupční strategii Ministerstva vnitra

06 Leden 2011 Tisk PDF

Včera 5. ledna proběhlo další jednání trojkoaliční vlády, na němž dosáhly VV výrazného úspěchu v podobě schválení protikorupční strategie, kterou předkládal náš ministr vnitra Radek John.

Celý článek...
 

Návštěva domova seniorů

20 Prosinec 2010 Tisk PDF

Olomouc- Poslankyně Parlamentu ČR za Věci veřejné Lenka Andrýsová a Dagmar Navrátilová předaly obyvatelům Domova seniorů Pohoda v Chválkovicích vánoční dárek.  Při přátelském posezení s nimi hovořily nejen o tom, jak se připravují na Vánoce, ale také o problémech, které je trápí a složité politické situaci v zemi.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Další > Konec >>

Strana 26 z 30
Joomla SEO powered by JoomSEF